Héérlijk, zoveel tijd om me te verdiepen in verhalen!
Me bezig houden met wat ik het liefste doe, is natuurlijk ver-ruk-ke-lijk.  Máár...  als bepaald uitbundig type vind ik het ook zwaar om zo 'contactloos' te zijn. Op mijn prikbord heb ik daarom een krantenknipseltje met de titel 'Social distancing in de kofferbak' en dan gaat het om het plaatje: 3 vriendinnen zijn naar een grote parkeerplaats gereden en parkeren daar in een driehoek hun auto en nemen plaats in de kofferbak van hun auto - klep hoog en kleppen maar... ;)

 

Digitaal is er natuurlijk veel mogelijk. Afgelopen zaterdag kwam ik op die manier in contact met ene Bert van de Wetering, die als zangleraar elk weekend een Samen-zingen-uurtje verzorgt, helemaal gewèldig. Daarom cirkelden mijn ideeën ook rondom méér contact vanuit De Verhalensmederij.

 

Met hulp van Femke - de zeer getalenteerde vriendin van mijn zeer getalenteerde jongste zoon in Webdesign - komen er gelijktijdig met dit blog enkele recente foto's op de site! Op de media-pagina's, maar ook Home heeft een ander uiterlijk gekregen!

Blog

'k Ben er zeer tevreden over hoe ze de foto's plaatste en ook over de foto's trouwens, die gemaakt zijn tijdens de workshop met De Verhalenkraal en vandaar ook de foto van alle Kralen bij elkaar. Veel hartverwarmend rood valt me op en misschien kan ik daar nog wel eens een blog aan wijden over de veelkleurigheid van die afzonderlijke Kralen met hun verhalen, ieder in eigen stijl.

 

Fijn, als ideeën opborrelen èn dat ze zo mooi uitgevoerd worden...

Ik ga verklappen wat er nog meer op de plank staat, dat is een verhaal vertèllen aan jullie die dit lezen... Daarover wil ik afspreken met bovengenoemde zoon om een opname te maken, die Femke dan online kan zetten.  SUPER, zulke plannen maken - ik geniet nu al...

 

Wordt Vervolgd ! ;)

20-04-2020

vorig bericht >